CivilTech Könyvtárak Program

A Microsoft szoftveradományozási program

Kétéves ciklus: a megrendelhető termékek mennyiségi kerete minden két éves ciklus után nullázódik. A ciklus akkor kezdődik, amikor az első megrendelést átveszi, és onnantól számítva két év múlva újra a teljes keret a rendelkezésére áll.

Mennyiségi keret: Minden két éves ciklusban:

  1. 10 termékcsoportból igényelhet licenceket
  2. Termékcsoportonként 50 licencet igényelhet szoftvertermékekből, core alapú szerverekből és szerveralkalmazásokból
  3. 5 nem core alapú szerverlicencet igényelhet

Nyilvános könyvtárakra vonatkozó szabály: A nyilvános könyvtárak azon számítógépekre igényelhetnek Microsoft szoftveradományt, amelyek az olvasóközönség rendelkezésére állnak, valamint azon nem nyilvános számítógépekre és szerverekre, amelyek ezek kiszolgálását végzik.

A könyvtárak körében legnépszerűbb termékek:

Windows 10 operációs rendszer, melynek a Professional változatából a 32-bites és 64-bites verziót is választhatják. Adminisztrációs költség: 2.728 Ft + ÁFA

Microsoft Office programcsomag, mely többek között magába foglalja az Excel, Outlook, PowerPoint és Word programokat. Verziók: Professional Plus, Standard és Mac 2016. Adminisztrációs költség: 8.788 – 12.122 Ft + ÁFA

 

A Symantec szoftveradományozási program

Legyen az akár egy emailben elrejtett vírus, váratlan szerverleállás vagy a rendszer feltörése, számítógépeikre és adatállományaikra minden nap veszélyek leselkednek. A Symantec botnetek, vírusok, rootkitek, férgek és kémprogramok elleni védelmet kínál mind asztali gépek, mind pedig hálózatok számára.

A Symantec szoftveradományozó program Desktop és Enterprise termékeket is magába foglal. Minden költségvetési évben (július 1. – június 30.) két Symantec Desktop és két Symantec Enterprise termék igényelhető könyvtáranként. A Symantec adományok nem korlátozódnak csupán a nyilvános munkaállomásokra, azok a könyvtár minden számítógépén használhatók.

A könyvtárak körében legnépszerűbb termékek:

Norton Security biztonsági programcsomag, mely többek között vírusvédelmet, jelszókezelést, rendszeroptimalizálást kínál. Adminisztrációs költség: 2.105 Ft + ÁFA

Description: SymantecCompilation_8-11Endpoint Protection programcsomag védelmet nyújt adatai számára végpontjainak teljes hálózatán (munkaállomások, laptopok, szerverek). Adminisztrációs költség: 1.812 Ft + ÁFA

Csatlakozzon Ön is a CivilTech Programhoz

Csupán pár lépést kell megtenie, hogy részesülhessen a CivilTech szoftveradományaiból:

  1. Végezze el az online regisztrációt a CivilTech.hu oldalon
  2. Küldje el részünkre a szükséges papíralapú dokumentumokat

A regisztráció véglegesítése a dokumentumok beérkeztétől számítva 1-2 munkanapot vesz igénybe. A regisztráció állását figyelemmel kísérheti CivilTech fiókjában.

Segítsen nekünk, hogy többet adományozhassunk: terjessze az információt!

Sok szervezetnek szolgált már a javára a Microsofttól és Symantectől kapott szoftver adomány, de még sok minden van, amit el lehet érni! Segítsen nekünk terjeszteni az információt más könyvtárak körében is.