TeamViewer Business 1-Year Subscription (Adományozott)

Adományozó: 
Nyelv: 
Leírás: 

A TeamViewer Business egy előfizetési lehetőség a TeamViewer felhő alapú szolgáltatására, amely távoli elérést és online megbeszélések létrehozását teszi lehetővé.

Ez az adomány egyéves előfizetést biztosít a TeamViewer Business csomagra egy új felhasználó számára az évi 11,5 millió dollárnyi összeget meg nem haladó bevétellel rendelkező nonprofit szervezeteknek. További információt az

A TeamViewer Business egy előfizetési lehetőség a TeamViewer felhő alapú szolgáltatására, amely távoli elérést és online megbeszélések létrehozását teszi lehetővé.

Ez az adomány egyéves előfizetést biztosít a TeamViewer Business csomagra egy új felhasználó számára az évi 11,5 millió dollárnyi összeget meg nem haladó bevétellel rendelkező nonprofit szervezeteknek. További információt az Előfizetés részletei részben találnak.

Előnyök szervezetek számára

A TeamViewer Business-t használhatja:

 • a szervezet számítógépeihez való hozzáférésre akár otthonról, akár út közben, a rendes munkaidőn túl is;
 • online megbeszélés vagy videokonferencia létrehozására maximum négy további résztvevő részére;
 • munkatársai informatikai problémáinak és igényeinek kezelésére.

Főbb funkciók

 • Távoli asztal hozzáférés: A TeamViewer felhasználói egy számítógép vagy mobileszköz segítségével távolról is biztonságosan hozzáférhetnek egy másik számítógép fájljaihoz, emailjeihez és hálózati erőforrásaihoz VPN nélkül is.
 • Online megbeszélés: Létrehozhat és rögzíthet HD videokonferenciákat VoIP hanggal legfeljebb további négy résztvevő számára.
 • Távoli támogatás: Egy helyen kezelheti a segítségkéréseket, és automatikusan rendelhet munkamenet-kódokat a támogatási kérelmekhez. A TeamViewer Business-szel óránként 10 támogatási munkamenetet kezdeményezhet.
 • Biztonság: A TeamViewer biztonsági megoldásai magukba foglalják többek között a 256-bites AES-titkosítást, a kétfaktoros hitelesítést, a HIPAA biztonsági tanúsítványt.
 • Mobileszköz-hozzáférés (kiegészítő díjazásért): Amennyiben megvásárolja ezt a kiegészítő szolgáltatást, számítógépéről, okostelefonjáról vagy tabletjéről egy másik mobileszközt is elérhet távolról.

További információkat olvashat a funkciók teljes listájáról és a különböző TeamViewer csomagok funkcióinak összehasonlításáról.

Támogatás

A TeamViewer online segítségnyújtást biztosít termékeihez.

Fontolja meg a választást

A termékre vonatkozó adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető másra.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jóváhagyja az adományozási kérelmet, küldünk egy üzenetet az email címére, amely tartalmazni fogja a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó utasításokat.

Rendszerkövetelmények A TeamViewer által támogatott operációs rendszerek.
Előfizetési korlátozások Távoli elérés
 • A licenszelt felhasználó korlátlan számú végponthoz férhet hozzá akár három számítógépről vagy mobil eszközről.
 • Távelérés egyszerre csak egy végponttal kezdeményezhető.
 • Amennyiben az elérni kívánt eszköz mobil, a Mobileszköz-támogatás bővítményt külön meg kell vásárolni.

Online megbeszélés

 • A licenszelt felhasználó online videokonferenciát tarthat maximum négy további résztvevőig.
A szolgáltatás használata egy év után Ön évente kérheti ezt a terméket a CivilTech-en keresztül, hogy újból megerősítse a jogosultságot, és további egyéves előfizetéseket kapjon
Az előfizetés megújítása 59 dolláros adminisztrációs díjat von maga után
Amennyiben jogosultságát nem igazolja időben, vagy már nem állnak fenn a jogosultsági feltételek, a TeamViewer a teljes árat fogja felszámolni, hacsak meg nem szünteti előfizetését. Ezt úgy tudja megtenni, hogy legalább 28 nappal az előfizetési periódus lejárta előtt felveszi a kapcsolatot a TeamViewer munkatársaival.
A meglévő előfizetők nem jogosultak Csak akkor igényelheti ezt az ajánlatot, ha még nem rendelkezik kereskedelmi TeamViewer előfizetéssel.
TeamViewer próbaverzió Ha részt vett a TeamViewer ingyenes kipróbálásában, ezzel az ajánlattal aktiválhatja próbaverziós előfizetését.
Korlátozások: 

Az Teamviewer Donation Program programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.