TeamViewer 1-Year Initial Subscription - Hozzáférés a kedvezményes árakhoz

Adományozó: 
Nyelv: 
Leírás: 

A TeamViewer Business egy előfizetési lehetőség a TeamViewer felhő alapú szolgáltatására, amely távoli elérést tesz lehetővé és együttműködési lehetőségeket biztosít.

Ez az ajánlat 60%-os kedvezményt biztosít a TeamViewer Basic, Premium, Corporate csomagjaira csakúgy, mint a Mobileszköz-támogatásra és a TeamViewer Remote Managementre. Miután kérelmezte ezt az ajánlatot, és kifizette a CivilTech adminisztrációs díját, a TeamViewer részére közvetlenül kell fizetnie a kedvezményes díjat. További információt az Előfizetés részletei részben találnak.

Előnyök szervezetek számára

A TeamViewer-t használhatja:

  • a szervezet számítógépeihez való hozzáférésre akár otthonról, akár út közben, a rendes munkaidőn túl is;
  • online megbeszélés vagy videokonferencia létrehozására;
  • munkatársai informatikai problémáinak és igényeinek kezelésére.

Főbb funkciók

  • Távoli asztal hozzáférés: A TeamViewer felhasználói egy számítógép vagy mobileszköz segítségével távolról is biztonságosan hozzáférhetnek egy másik számítógép fájljaihoz, emailjeihez és hálózati erőforrásaihoz VPN nélkül is.
  • Online megbeszélés: Létrehozhat és rögzíthet HD videokonferenciákat VoIP hanggal.
  • Távoli támogatás: Egy helyen kezelheti a segítségkéréseket, és automatikusan rendelhet munkamenet-kódokat a támogatási kérelmekhez.
  • Biztonság: A TeamViewer biztonsági megoldásai magukba foglalják többek között a 256-bites AES-titkosítást, a kétfaktoros hitelesítést, a HIPAA biztonsági tanúsítványt.
  • Mobileszköz-hozzáférés (kiegészítő díjazásért): Amennyiben megvásárolja ezt a kiegészítő szolgáltatást, számítógépéről, okostelefonjáról vagy tabletjéről egy másik mobileszközt is elérhet távolról.

További információkat olvashat a funkciók teljes listájáról és a különböző TeamViewer csomagok funkcióinak összehasonlításáról.

Támogatás

A TeamViewer online segítségnyújtást biztosít termékeihez.

Fontolja meg a választást

A termékre vonatkozó adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető másra.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jóváhagyja az adományozási kérelmet, küldünk egy üzenetet az email címére, amely tartalmazni fogja a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó utasításokat.

Rendszerkövetelmények A TeamViewer által támogatott operációs rendszerek.
Kedvezményes árak Ez az ajánlat 60%-os kedvezményt biztosít a TeamViewer Basic, Premium, Corporate csomagjaira csakúgy, mint a Mobileszköz-támogatásra és a TeamViewer Remote Managementre. Miután kérelmezte ezt az ajánlatot, és kifizette a CivilTech adminisztrációs díját, a TeamViewer részére közvetlenül kell fizetnie a kedvezményes díjat.
Igény szerint Mobileszköz-támogatást és legfeljebb kilenc AddOn csatornát is vásárolhatnak 60% kedvezménnyel az előfizetési folyamat során. Az AddOn csatornák lehetővé teszik több online megbeszélés párhuzamos lefolytatását.
Miután egyéb kiegészítőért a teljes árat kell kifizetni.
A szolgáltatás használata egy év után A kezdeti egy év leteltét követően a TeamViewer automatikusan meghosszabbítja előfizetését a 60%-os kedvezmény figyelembe vételével, hacsak meg nem szünteti előfizetését.
Előfizetését úgy tudja megszüntetni, hogy legalább 28 nappal az előfizetési periódus lejárta előtt felveszi a kapcsolatot a TeamViewer munkatársaival.
A meglévő előfizetők nem jogosultak Csak akkor igényelheti ezt az ajánlatot, ha még nem rendelkezik kereskedelmi TeamViewer előfizetéssel.
TeamViewer próbaverzió Ha részt vett a TeamViewer ingyenes kipróbálásában, ezzel az ajánlattal aktiválhatja próbaverziós előfizetését.
Korlátozások: 

Az Teamviewer Discount Program programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.