Amazon Web Services

AWS_Logo_LargerFile.png

Amazon Web Services kredit nonprofit szervezeteknek

Leírás: 

Az Amazon Web Services (AWS) Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek kreditekek ad felhőalapú szolgáltatásokra magyarországi nonprofit szervezeteknek és nyilvános könyvtáraknak. Az AWS felhőalapú platform elérést biztosít a nagy teljesítményű számítástechnikához, tárolórendszerekhez, fejlesztésekhez, analitikához, tartalomszolgáltató megoldásokhoz annak érdekében, hogy a civilszervezetek fizikai infrastruktúra nélkül is működhessenek és fejlődhessenek.

A támogatás tárgya 2000 dollár AWS kreditben, amely 12 hónapig érvényes, és amelyet az AWS on-demand felhőalapú szolgáltatások szolgáltatási díjára lehet költeni, viszont más AWS szolgáltatásokra nem. További információkért lásd a Támogatás részletei részt.

Előnyök a szervezetek számára

Ha már használja, illetve tervezi az AWS felhőalapú szolgáltatásainak igénybe vételét, érdemes kérnie AWS krediteket.

 • Csökkentsen IT költségein a fizikai infrastruktúrába való befektetés megkerülésével, illetve csak azon erőforrások lefoglalásával, amelyekre valóban szüksége van.
 • Vegye használatba az AWS fejlett szolgáltatásait adatok gyűjtéséhez, feldolgozásához, analizálásához, vizualizációjához, hogy költséghatékonyan hozhasson döntéseket a célközönségről és támogatási kampányokról.
 • Analizáljon big data sorozatokat, tároljon petabyte-nyi adatot, ossza meg az eredményeket munkatársaival.
 • Lássa el önkénteseit, munkatársait virtuális számítógépekkel, hosszúlejáratú licenc megállapodások nélkül.
 • Érje el a közönséget világszerte, juttassa el megoldásait oda, ahol legnagyobb szükség van rájuk.
 • Kezelje az egész szervezete AWS felhőalapú szolgáltatásait, platformjait, applikációit, rendszereit egyetlen konzolról.

Főbb képességek

Amazon Web Services a következő termékeket öleli fel (mindegyik többféle szolgáltatást tartalmaz, amelyekre felhasználható a kredit):

 • Számítási kapacitás:
  • Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) skálázható, felhőalapú alternatívája a virtuális szervereknek, ahol könnyen és gyorsan lehet számítási teljesítményhez, adatbázisokhoz, válalati applikációkhoz jutni.
  • Amazon Lightsail megkönnyíti a virtuális privát szerverek indítását és kezelését, beleértve SSD tárolókat, adatátvitelt, DNS kezelést, és statikus IP címeket. Ezzel a szolgáltatással web applikációkat, blogokat, e-kereskedelemi platformokat, üzleti szoftvereket lehet egyszerűen telepíteni.
  • Amazon EC2 Container szolgáltatás lehetővé teszi applikációk futtatását menedzselt EC2 klaszteren, ezzel megelőzve a saját infrastruktúra kiépítésének és kezelésének költségeit.
  • Tekintse meg a szolgáltatások teljes listáját, és tudjon meg többet Amazon Compute oldalon.
 • Tárhely
  • Amazon Elastic Block Storage (Amazon EBS) perzisztens lokális tároló az Amazon EC2 instanciák számára, amelyet adatbázisok, adatraktárak, üzleti applikációk és más célokra lehet felhasználni.
  • Amazon Elastic File System (Amazon EFS) elérhetővé teszi az adatokat egy vagy több EC2 instancia számára tartalomszolgáltatási, üzleti és média feldolgozási célokra.
  • Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) adatokat tesz elérhetővé egy helyen bármely forrásból származzon is aktív archívumok, felhasználói tartalmak tárolására.
  • Tekintse meg a szolgáltatások teljes listáját, és tudjon meg többet az Amazon Storage oldalon.
 • Adatbázis
  • Amazon RDS, Amazon Aurora, és az Amazon DynamoDB relációs adatbázisok, amelyeket a gyors telepítésre és kezelésre terveztek.
  • Amazon Redshift lehetővé teszi petabyte-nyi adat tárolását és kezelését.
  • Amazon ElastiCache segít a memóriában tárolt gyorsítótárak telepítésében, működtetésében, skálázásában.
  • Tekintse meg a szolgáltatások teljes listáját, és tudjon meg többet az Amazon Database oldalon.
 • Advanced Computing
  • Amazon Web Services sokkal magasabb számítási kapacitásokkal rendelkezik, messzemenően túlmenve a hagyományos IT megoldásokon, beleértve a migrációs szolgáltatásokat, hálózatépítést, tartalomszolgáltatást, és más területeket. Tekintse meg a teljes listát az Amazon Web Services options oldalon.

Támogatás

Az AWS az Alaptámogatást ingyen biztosítja, amely a szervezetek legtöbb igényét kielégíti.

Ha frissíteni szeretne a Fejlesztői vagy Üzleti csomagra, a költségeket usage fees kreditjeivel is kiegyenlítheti. Az AWS krediteketet nem lehet az indítási támogatás fizetésére használni. Az AWS ajánlja, hogy figyelmesen tanulmányozza a különböző támogatási módokat és költségeiket mielőtt döntene.

Válasszon körültekintően

A támogatás adminisztratív díját nem térítjük vissza.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jováhagyja az támogatáskérelmet, egy e-mailt küldünk a szervezete címére az utasításokkal.

A támogatás részletei

Kérjük, nézze át az Amazon Web Services kredit program nonprofit szervezeteknek - GYIK oldalt az alábbi táblázatban nem közölt információkért.

Rendszerkövetelmények

Olvassa át minden termék Amazon GYIK oldalát a rendszerkövetelmények és támogatási formák megismeréséhez.

Nem támogatott szolgáltatások

A krediteket nem lehet felhasználni a Reserved Instances, Mechanical Turk, Route53 szolgáltatásokon, valamint a domain vásárlásnál és az elindulási támogatás díjaira. A hónaponta felmerülő támogatás díjainak kiegyenlítésére viszont igénybe lehet venni őket.

AWS fiók szükséges

Egy érvényes AWS fiók ID-re van szükség a szervezet nevével, amelyet a Fióknév mezőben adnak meg a jelentkezés elküldéséhez.

Ha a szervezet nem rendelkezik AWS fiók ID-vel, akkor egyszerűen feliratkozhat ingyenesen jeletkezés előtt.

A fióknyitáshoz hitelkártyára van szükség.

Szolgáltatás elérhetőség

Kérjük, olvassa át az AWS Region Table oldalt, hogy jobban tájékozódjon az on-demand szolgáltatás elérhetőségéről egy-egy régióban.

Kredit felhasználási feltételei
 • Amazon egyszeri támogatást nyújt 2000 dollár értékű kreditben a jogosult szervezetnek.
 • A krediteket 12 hónapon belül kell felhasználni, miután egy AWS fiókra alkalmazták őket.
 • A krediteket az AWS on-demand szolgáltatásainak felhasználási költségeire lehet költeni, elérhetőségük pedig függ a régiótól.
 • Ha konszolidálta a fiókjait, lényegtelen, hogy melyikre alkalmazta a támogatást, a kapcsolatokon keresztül eljut a megfelelő fikhoz.
 • További információrt keresse fel az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek - Felhasználási feltételek oldalt.
További szolgáltatás díjak

A szervezet további szolgáltatási díjakat fizet a következő helyzetekben:

A további költségek kiegyenlítéséhez hitelkártyára van szükség.

Az AWS kifejezetten ajánlja az Amazon CloudWatch használatát, hogy számlázási figyelmeztetései segítségével el lehessen kerülni a nem várt kötségeket.

AWS Free Tier

Az Amazon Web Services nonprofit szervezeteknek szóló kreditprogramján kívül az AWS Free Tier 12 hónapig ingyenes elérést biztosít bizonyos szolgáltatásokra minden új felhasználónak. Az AWS Free Tier és az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek két különálló szolgáltatás. A Free Tier az új felhasználóknak elérést biztosít az AWS bizonyos szolgáltatásaira előre megadott határok között.

Az AWS ajánlja, hogy a potenciális partnerek először jelentkezzenek az AWS Free Tierre mielőtt ezt az ajánlatot kérnék.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kredit nem jár az AWS Free Tier 12 hónapos időtartamának újrakezdésével.

A szolgáltatás folytatása az éves időtartam után

Az adományozott AWS kreditek 12 hónapig érvényesek a megfelelő fiókra. A 12 hónnap lejárta után, illetve amikor a kreditek elfogynak, a szervezetek standard áron folytathatják a szolgáltatások bérlését.

A szervezetek kérhetik a támogatás megújítását a CivilTech Programon keresztül, és akár minden évben új támogatást nyerhetnek.

AWS felhőalapú szolgáltatások kipróbálása

A következő AWS felhőalapú szolgáltatásokat ingyenesen lehet kipróbálni:

A támogatás kedvezményezettjei a kreditet bármely AWS fiókra alkalmazhatják, azokat is beleértve, amelyeket az ingyenes próba céljára hoztak létre.

A jelenlegi felhasználók is pályázhatnak

Ezt az támogatást a jelenlegi, vagy a korábbi AWS ügyfelek is kérhetik. A programban megszerzett kreditet már létező AWS fiókra alkalmazzák.

Részvétel egy utólagos felmérésben szükséges

A támogatás jogosultjainak egy utólagos felmérésben kell részt venniük a kredit fogadása után.

AWS_Logo_LargerFile.png
Szolgáltatási díj / db: 53.747Ft

Amazon Web Services kredit nonprofit szervezeteknek GYIK

Mi az Amazon Web Services?

Az Amazon Web Services (AWS) egy biztonságos felhőszolgáltatás platform, amely számítási teljesítményt, adatbázisok tárolását, tartalomszolgáltatást és még más funkcionalitást biztosít annak érdekében, hogy szervezete szabadon működhessen és növekedhessen.

Amazon Web Services - Jogosultság és rendelési keret

Restrictions: 

Mennyiség:

 • A szervezetek egyetlen kezdeti támogatást kérhetnek $2000 értékben, AWS kredit formájában egész működési idejük alatt.
 • A szervezetek minden költségvetési évben (július 1. – június 30.) egyszer kérhetnek megújítást

Költségvetés:

Amazon Web Services kredit program nonprofit szervezeteknek

Az Amazon Web Services (AWS) Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek AWS promóciós kreditet ("kreditek") ad felhőalapú szolgáltatásokra magyarországi nonprofit szervezeteknek és nyilvános könyvtáraknak.