Asana

Mennyiség:

A szervezet évente legfeljebb egy Asana terméket kérvényezhet a CivilTech Programon keresztül kedvezményes hozzáféréssel a szervezet minden tagja számára.

Költségvetés:

A kedvezményes árú termékekre az évi legfeljebb 25 millió USD működési keretből gazdálkodó szervezetek jogosultak.

Kizárólag nonprofit szervezetek és könyvtárak:

A programban szereplő termékek kizárólag közhasznú fokozattal rendelkező, vagy Szja civil 1% gyűjtésére jogosult nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára érhetőek el. A könyvtáraknak szerepelniük kell a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékében.

Szervezettípusok:

A következő szervezettípusok nem jogosultak a kedvezményes termékekre:

 • Szekuláris közösségi jelöléssel nem rendelkező egyházi szervezetek. A szekuláris közösségi jelöléshez a szervezetnek vallási hovatartozástól független szolgáltatást kell nyújtania és nem terjeszthet specifikus vallásban való hitet. A szervezetnek ugyanakkor rendelkeznie kell az egyházáétól, vagy a vallási szervezetétől független adóazonosítóval.
 • Kórházak, kórházi segédek, ápolói nyilvántartások vagy irodák, egészségbiztosítási szervezetek, előkészített csoportos egészségbiztosítások, csoportos orvosi egyesületek, klinikai csoportos egyesületek
 • Üzleti és professzionális szervezetek
 • Közösségi szervezetek
 • Testvéregyesületek, rendek, vagy szövetségek; tagok vagy munkavállalók számára egyéb juttatásokat vagy szolgáltatást nyújtó szervezetek
 • Sport, szabadidős, közösségi tevékenységek, közösségi központokat és közösségi szabadidős létesítményeket kivéve
 • Törvényhozási és politikai szervezetek
 • Ügyvédi szerveztek
 • Alapítványok és pénzügyi szolgáltatók
 • Állami szervek és ügynökségek

Meglévő ügyfelek:

Azon szervezetek, amelyek már rendelkeznek Asana előfizetéssel, jogosultak annak megújítására ezen ajánlat szerint.

Felhasználási feltételek:

Az Asana termékeit kérvényező szervezetek elfogadják az Asana ezen termékekre vonatkozó általános szerződését, valamint a vonatkozó Asana szolgáltatási feltételeket (együtt: "Asana Szerződések") mint a termékekhez való hozzáférés előfeltételeit.

Diszkrimináció-ellenes irányelvek:

Azok a szervezetek, amelyek kor, etnikum, nem, nemzeti hovatartozás és származás, fogyatékosság, faj, méret, vallás, szexuális beállítottság vagy gazdasági-társadalmi háttér alapú diszkriminációt népszerűsítenek, támogatnak vagy folytatnak, nem jogosultak részt venni a programban. Azon szervezeteknek, amelyek termékeket kívánnak kapni jelen program keretein belül, hajlandónak és képesnek kell lenniük bizonyítani, hogy nem folytatnak diszkriminációt a felsoroltak mentén.

Esettanulmány:

A termékekből részesülő szervezeteknek hajlandónak és képesnek kell lenniük információt szolgáltatni az Asana számára a programmal kapcsolatos esettanulmány vagy ajánlás készítéséhez.

Termékterjesztés:

 • A termékek kizárólag a jogosult szervezetek számára kerülnek terjesztésre, egyének számára nem.
 • A résztvevő szervezetek nem ruházhatják át és nem értékesíthetik az Asana termékeket, valamint nem térhetnek el az Asana Szerződéskben foglaltaktól.