Cisco-hoz kapcsolódó hasznos linkek

Microsofthoz kapcsolódó hasznos linkek

Microsoft oktatási liszensz kedvezmény nonprofit szervezetek számára

A Microsoft az oktatási szektor következő csoportjai számára a megjelölt programokon keresztül biztosít jelenleg kedvezményeket.

  1. Közoktatási intézmények – Tisztaszoftver program (http://www.tisztaszoftver.hu), Oktatási Open, Oktatási FPP
  2. Felsőoktatási intézmények – Campus program (http://www.campus.hu), Oktatási Open, Oktatási FPP, Oktatási Select

Részletesebben itt olvashat a fenti programokról

Microsoft Community MAR program:

A Community Microsoft Authorised Refurbisher (Community MAR) program közhasznú szervezetek Windows licenchez juttatásával foglalkozik. Amennyiben a licenceket igénylő szervezetnek nincs a géphez korábbi Windows licence, az adományként kapott számítógépekhez a programon keresztül lehetséges teljes Windows licencet beszerezni, ez azonban licenszenkénti jelképes, adminisztrációs díjjal jár. A Community MAR minőségi feltételekkel biztosítja a Non-profit szervezetek és oktatási intézmények számára a Windows 10 vagy Microsoft Office programokat.

Microsoft licencelési információk – Microsoft Licencing termékhasználati jogosítvány:

Az egyes termékekhez kapcsololódó licencfeltételekről itt olvashat.

Ingyenes szoftverek

Honlapunkon megrendelhető termékek mellett léteznek olyan ingyenes, szabad szoftverek, amelyek megfelelő alternatívát jelenthetnek a Microsoft szoftverekkel szemben. Az operációs rendszerek terén ilyennek tekinthetőek bizonyos Linux szoftverek, az irodai programok terén pedig méltán népszerű a magyar nyelvű Open Office. A civil szervezetek informatikai kívánalmainak is megfelelő szoftverek közül néhány hasznos darab letölthető az FSF.hu alapítvány honlapjáról, illetve fel lehet keresni a magyar nyelvű Linux kiadások weboldalait is. Részletes ismertetővel rendelkező honlap például a www.ubuntu.hu, ahol a komplett, ingyenes operációs rendszer letölthető és utána telepíthető bárkinek a számítógépére.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow