Windows 10

Megérkezett a Windows 10!

A CivilTech Programon keresztül, a Microsoft adományokra jogosult szervezetek is igényelhetnek Windows 10 Professional és Enterprise Upgrade termékeket!

A Windows 8.1 megújult felületén a hagyományos ikonok helyett az új “csempék” segítségével indíthatunk programokat, juthatunk információkhoz, tarthatjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel. Megtart néhány elemet a korábban már megszokott Windows XP-ből és Windows 7-ből, azonban a funkcióját vesztett Start gomb eltűnt. Helyette egy új, alkalmazásorientált felületet kapunk, mely megkönnyíti a szinkronizálást a felhőalapú szolgáltatásokkal. Emellett számos fejlesztés van a “felszín alatt”, mint például kisebb memóriahasználat, a Windows 7-nél gyorsabb megjelenítés, valamint kevesebb lemezterületet igényel.

Ha Önök már korábban igényeltek a CivilTech Programon keresztül Windows operációs rendszert, amely magába foglalt Frissítési Garanciát (és az még mindig érvényes), akkor ingyenesen frissíthetik Windows 8.1-re.

 

 

A Windows 8.1 újdonságai

 

  • Gyorsabb: A Windows 8.1 gyorsabb, mint a Windows 7 és a Windows XP betöltési idő, fájltömörítés, de még böngészőlapok megnyitása terén is. Régebbi gépek esetén – amennyiben megfelelnek a rendszerkövetelményeknek – a Windows 8.1 telepítését követően szintén gyorsulás tapasztalható.
  • SkyDrive szinkronizálása A Microsoft felhőalapú tárhelyprogramja szinte minden Windows 8.1 alkalmazásba beépül. Amennyiben Ön Microsoft hozzáférésével jelentkezik be a Windows 8.1-be, az alkalmazásai és beállításai automatikusan szinkronizálódnak a felhőbe. Ha egy másik számítógépről jelentkezik be a Windows 8.1-be, megszokott beállításai elérhetőek lesznek, így ugyanazt a Windows 8.1 élményt kapja, bárhol is van.
  • Energiahatékonyság: a Windows 8.1 kíméli akkumulátorát: amikor nem végez erőforrás-igényes munkát, átvált energiatakarékos üzemmódba.
  • Biztonságosabb: a Windows 8.1 tartalmazza a Windows Defender védelmi szoftvert. Az operációs rendszerbe integrált SmartScreen szűrő segítségével hatékonyabban gátolja meg a káros letöltéseket.

Ezen kívül a Windows 8.1 kiváló soknyelvű környezetben, mivel a felhasználók könnyedén válthatnak a nyelvek között.

Megfelel Önnek a Windows 10?

A Windows 10 külseje a Windows 7-hez hasonló asztali élményt nyújt. A megújult külcsín pedig a mostanra már megszokott táblagépek és mobiltelefonok érzetét kelti.

Emellett a Windows 10 néhány olyan alkalmazást ajánl, mely éppúgy segítheti munkatársainak termelékenységét, amiképpen növelheti szervezete számítógépeinek teljesítményét és élettartamát. Három kérdés segítségével eldöntheti, hogy megfelelő-e az Önök számára a Windows 10.

Könnyen láthatja, mit rendelhet

A Microsoft adományok könnyebb nyomon követhetősége céljából létrehoztuk a Microsoft Adományozási Központot. Egyszerűbben követheti nyomon eddigi szoftveradományait, a rendelkezésre álló keretét, valamint hogy mikor indul újra szervezete rendelési periódusa, és mostanáig mekkora értékben kapott Microsoft adományt.

Igényeljen teljes verziós Windows 10-et

A frissítések (upgrade-ek) mellett a Microsoft a Get Genuine Program keretében teljes verziós Windows 10 operációs rendszert is adományoz.

Lehet, hogy szervezete – adományként kapott, vagy használtan vásárolt – számítógépein illegális, ingyenes vagy alapszintű operációs rendszer fut. A Microsoft Get Genuine Program egy egyszeri lehetőséget nyújt a szervezet számára, hogy meglévő gépeire teljesen törvényes és frissíthető operációs rendszert telepítsen. Ezáltal lehetővé válik a CivilTech Programon keresztüli frissítés, amikor megjelenik a legújabb operációs rendszer. Tudjon meg többet Microsoft Get Genuine programjáról.